KONTAKT ONLINE SHOPPEN
Ring til kundeservice på tlf. +45 45 96 31 14 eller skriv en mail til os på web@ravncopenhagen.com, hvis du har spørgsmål vedrørende dit køb på online shoppen.

Legale adresse: 

Margrethevej 28, 2800 Hellerup
cvr: 11310354

PRISER
Alle priser er inkl. 25 % moms og i danske kroner. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, dog ekskl. Færøerne og Grønland. Der tages forbehold for trykfejl, afgifts- og valutaændringer.

BETALING
RAVN copenhagen modtager betaling med Dankort, Visa, American Express, Maestro, JCB, Mastercard & Visa Electron. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. RAVN copenhagen Webshop krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

LEVERINGSOMKOSTNINGER
DK med GLS til pakkeshop og erhvervsadresse: Gratis ved ordrer på over 599,- kr.
DK med GLS til privat adr: 39,- kr.
DK med POSTNORD til privat adr: 39,- kr.

LEVERING
RAVN copenhagen leverer typisk indenfor 1-3 hverdage. Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos RAVN copenhagen.

REKLAMATIONSRET
Som kunde har du selvfølgelig lov til at reklamere over en vare, der har fejl eller mangler, som var tilstede da varen blev solgt. Reklamationsretten gælder i 2 år og omfatter fabrikations- og materialefejl.

Enhver tvist mellem RAVN copenhagen og kunden er underlagt dansk ret.

FORTRYDELSESRET
Du har som kunde 14 dages fortrydelsesret når dine varer bestilles via telefon eller internettet. Benytter du fortrydelsesretten tilbagebetales varens pris og leveringsomkostninger.
Når du vil benytte din fortrydelsesret, skal du selv betale returforsendelsen, medmindre andet er aftalt. Du må ikke sende varen pr. efterkrav.

VARERETURNERING
Varereturnering skal ske til adressen:

RAVN copenhagen
Sværtegade 3, st 
1112 København K 
CVR nr: 1131 0354

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Det er også muligt at indlevere returvaren i vores butik i Sværtegade 3 1112 København K. Bemærk venligst at der ved varereturnering i butikken skal forventes en ekspeditionstid på tilbagebetaling på 1-3 dage.

Er der tale om en reklamation, så medsend fyldestgørende information med pakken for at fremme ekspeditionen. Vedlæg kopi af faktura/ordrebekræftelse.
Vi anbefaler at du benytter en ydelse hvor forsendelsen kan spores når varen sendes retur, samt at varen sendes som pakkepost. På den måde fjernes enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til RAVN copenhagen Webshop.

OPLYSNING OM KLAGEMULIGHEDER
Vi håber du vil tage fat i RAVN copenhagen først, og se om vi ikke kan finde en løsning, såfremt du har noget at klage over.

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby.

Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her -http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse web@ravncopenhagen.com

PRIVAT POLITIK
For at handle hos os skal du oplyse dit navn, email og adresse. Vi bruger dette kun i forbindelse med at sende din ordre til det rette sted, sende dig en mail med en ordrebekræftelse og en update på email om, når din ordre er sendt.

· Vi vil aldrig videregive dine informationer til en tredje part og aldrig dele dine data andetsteds.

· Vi vil aldrig sende dig uønskede mails. Du modtager kun mails fra os, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

· Vi gemmer kun dit navn, email og adresse i vores system af regnskabsmæssige årsager i henhold til bogføringsloven.

PERSONDATA
Når du handler på ravncopenhagen.com skal du som minimum oplyse:

 • Navn
 • Adresse
 • Mailadresse
 • Telefon/mobilnummer

Ovenstående informationer bliver gemt med oplysninger om, hvilke varer du har købt, i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10, hvorefter oplysningerne slettes.

Indsamlingen af personlige kundeoplysninger på ravncopenhagen.com sker inden for rammerne af eksisterende lovgivning og EU’s generelle forordning om databeskyttelse (GDPR).

ravncopenhagen.com indsamler følgende informationer:

 • Fra køb, demografiske data, e-mailadresse, betalingsoplysninger, varer, ordrebeløb, rabatniveau, mærker og hyppighed. Ordrebekræftelse og forsendelsesbekræftelse.
 • Fra VIP oprettelse når du som kunde giver oplysninger om navn, adresse, e-mail, telefonnummer, størrelser/model.

 

Formålet med indsamling af informationerne tjener forskellige områder:

 • Forpligtelser: For at opfylde vores forpligtelse til dig som kunde – som f.eks. køb, fakturering, kundeservice og VIP medlemskab
 • Kundeoplevelse: For at forbedre kundeoplevelsen både i butik og på web.
 • Kundeservice: For at kunne udføre kundeservice via e-mail eller telefon, herunder besvare spørgsmål i forhold til din ordre eller tidligere ordrer, rette fejl og vejlede dig.
 • Markedsføring: At vise inspiration, produkttilbud/services og personlige anbefalinger via web, e-mail og direct mail.
 • Bedrageri og risiko: For at forhindre bedrageri og udføre risikovurdering.
 • Lovgivning: For at overholde gældende lovgivning.

 

PROFILERING
RAVN copenhagen danner individuelle kundeprofiler baseret på informationer, du selv har oplyst ved oprettelse som VIP kunde.

Vi kombinerer og analyserer disse data med det formål at forbedre din oplevelse på ravncopenhagen.com og i RAVN copenhagen butik og til at skræddersy personlige tilbud og services samt til at tilrettelægge kommunikationshyppigheden.

 

TIDSRUM FOR DATAOPBEVARING

Vi opbevarer dine personoplysninger i den periode, som er nødvendig til opfyldelse af de formål, der er skitseret i disse vilkår og betingelser, medmindre en længere opbevaringsperiode er påkrævet eller tilladt iht. lovgivningen af juridiske, skattemæssige eller andre lovlige forretningsformål.

 

BESKYTTELSE AF OPLYSNINGER
RAVN copenhagen beskytter dine oplysninger aktivt ved at stille krav til sikkerheden af software og systemer. Vi følger gængse principper for passwords så data ikke kommer uvedkommende i hænde.

 

FJERNELSE AF OPLYSNINGER
Ved enhver henvendelse herom fjernes du fra vores VIP-liste for udsendelse af informationsmateriale.

Hvis du har tilmeldt dig via sociale platforme, fx Facebook og Instagram henviser vi til reglerne for framelding på disse platforme.

Vi beder om forståelse for, at der kan ske fejl, hvis du har tilmeldt dig gennem flere forskellige kanaler, fx både via Facebook og på ravncopenhagen.com, samt hvis du har tilmeldt dig med flere forskellige mailadresser. Hvis du som kunder oplever, at der sker fejl beder vi dig hjælpe os med at afhjælpe sådanne. Vi ønsker først og fremmest, at du oplever, at vi bruger de forskellige kommunikationsmuligheder for, at give dig den bedst mulige service.

 

Med venlig hilsen

 

RAVN copenhagen

Sværtegade 3, 1112 København K

Ravncopenhagen.com

 

Susanne Ravn

info@ravncopenhagen.com

+45 4596 3114

SE nr. 1131 0354